Selyemcukor

Selyemcukor

Selyemcukorka – karamell íz
Kellemesen karamellás íz világgal rendelkező töltetlen keménycukorka sokunk gyermekkorának felejthetetlen emléke. A párna alakú selyemcukorka fényes külsővel és természetes színezékkel készült. A hosszantartó, selymes karamellás ízű édesség azonnal elragadtat bennünket.

Selyemcukorka – narancs íz
A selyemcukorkák klasszikusa a savanyú narancs ízesítésű, természetazonos aromával és természetes színezékkel készült, töltetlen keménycukorka. A párna alakú cukorkán a narancs színek sötétebb és világosabb árnyalattal jelennek meg, és hívják fel a figyelmünket az azonnali fogyasztásra.

Selyemcukorka – mandula íz
Igazi magyaros dizájnnal rendelkezik piros-fehér-zöld csíkozásának köszönhetően a mandula ízű selyemcukorka. Természetes színezékkel és keserű mandula aromával készült, párna alakú keménycukorka mégis inkább sokunk kedvenc marcipán ízére emlékeztet bennünket.

Selyemcukorka – málna íz
Mély bordó színekben pompázó, párna alakú selyemcukorkák a málna különleges ízével kápráztatnak el bennünket. Természetes színezékkel készült, savanyú málna ízű töltetlen keménycukorka a gyermekek első számú kedvencei közé tartozik.

Selyemcukorka – méz íz
Nemcsak a mintás selyemcukorkák szépek, hanem az egyszínűek is! Ez a pompás, sárga színben tündöklő, kellemes, édes méz ízzel elkápráztató, töltetlen keménycukorka természetazonos aromával és természetes színezékkel készült.

Selyemcukorka – csokoládé íz
Mi lehetne fenségesebb a csokoládé és a cukorka nagyszerű kombinációjánál! A kellemes csokoládé ízű, töltetlen keménycukorka fényes sötét és világos csíkokkal kápráztat el bennünket nagyszerű íze mellett. Ez az igazi retro különlegesség természetes színezékkel készült.

Selyemcukorka – rum íz
A rumos különlegesség szerelmeseinek kihagyhatatlan darab. Sárgás-barnás csíkokban tündöklő, párnás keménycukorka természetes színezékekkel és gyengéd rum ízesítéssel készült. A rum ízesítésű selyemcukorka kicsiknek és nagyoknak is ajánlott, hiszen alkoholt nem tartalmaz.

Selyemcukorka – mentol íz
Méltán érdemelte ki vásárlóinktól a „zöld erős” nevet a mentol ízű selyemcukorkánk. A kellemesen mentolos töltetlen keménycukorka íze mellett zöld színével és fehér csíkozásával hívja fel magára a figyelmet. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedvence a mentolos különlegesség.

Selyemcukorka – kávé íz
A kávé kedvelőknek igazi csemege a mélybarna színben és fehér csíkokban ragyogó selyemcukorka. Nagyon finom kávé ízvilággal rendelkező párnás keménycukorka természetes színezékkel és természetazonos aromával készült. Koffeint nem tartalmaz, így gyermekek is bátran fogyaszthatják.

Selyemcukorka – citrom íz
A selyemcukorkák klasszikusa a savanyú citrom ízesítésű, természetazonos aromával és természetes színezékkel készült, töltetlen keménycukorka. A csodás citrom ízt nem sajnáltuk belőle a tökéletes íz élményért. A párna alakú selyemcukorkák citromsárga és piros színben tündökölnek.