Bemutatkozás

     Gyermekkori csodás emlékeimnek köszönhetem a cukorka iránti rajongásom. Anno Édesapám kezdett el családi vállalkozásként a cukorkákkal foglalkozni. Kisfiúként nap, mint nap láttam apukám odaadással való munkáját, ami minden szempontból példaértékűvé vált számomra.

     1980-as években egyszemélyes vállalkozásban gyártottam az édességeket, amik országszerte a vásárokban, búcsúkban és a piacokon is megjelentek. Rendszeresen kaptam visszajelzést, hogy igény van arra, amit csinálok. Örömmel tapasztaltam, hogy elismerik a hosszú évek alatt nyújtott munkámat.

     Az egyszemélyes vállalkozásból alakult ki társaságunk, ami az 1990-es években egyre nagyobb növekedésnek indult. Ekkortájt az üllői óvodai konyhai bérleményt újítottuk fel és szolgált tevékenységünk otthonává.

     1997-ben alakultunk gazdasági formában a ma is ismert Lolly Kft. társasággá. Azóta tevékenységünk sikerességének köszönhetően folyamatosan bővítjük a létszámot és a termékpalettánk is változik. Az „új kor” kihívásának megfelelve már multinacionális cégek polcain is elérhetőek termékeink amellett, hogy természetesen a hagyományosnak tekinthető vásáros piacokon is megtalálnak minket. Büszkék vagyunk arra, hogy nemcsak határainkon belül a teljes országot lefedve, hanem a környező országokba is évek óta árusítjuk édességeinket.

     A Lolly üllői cukorkakonyha célja, hogy a hagyományos ízvilágot fenntartsuk és a Lolly édességeken keresztül előtérbe helyezzük a tradíciókat, mely révén gyermekeink és unokáink is megismerjék a klasszikus finomságokat. Fontosnak tartjuk a magyar ízeket, amik mindig is elsőbbséget élveznek a megújuló termékpalettánkon.

Újdonság:


Szivárvány nyalókák

Legkeresettebb:


Bajor fahéjas